Even voorstellen Evert de Jong

Ik ben Evert de Jong 69 jaar en inmiddels 4 Jaar met pensioen.

Het woord ‘onmogelijk’ wordt te snel en te vaak gebruikt. Ik ben van mening dat niets onmogelijk is. Als je ergens echt voor wilt gaan, kan je dingen bereiken die je niet voor mogelijk hebt gehouden. Door hier zelf in te geloven en dingen na te streven, heb ik mijn plek in de sport gevonden. Sporten is mijn hobby en mijn passie en dit breng ik graag over op andere mensen.

Op de lagere school was ik al actief bezig met hardlopen en heb ik dit op latere leeftijd weer opgepakt tot ik lichamelijke klachten kreeg en het hardlopen moest laten voor wat het was.

In die tijd heb ik heel wat wedstrijden gelopen waaronder Marathon Amsterdam en vele dam tot dam lopen.   Ik heb dus een breed pakket aan ervaring wat ik graag met jullie wil delen!!

Een  jaar of 25 geleden ben ik via een revalidatiecentrum  fitness gaan doen met specifieke oefeningen gericht op mijn klachten.

Interesses

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sporten waaronder ,krachttraining,  fietsen (spinnen) , fitness, boksen, bootcamps. Mijn persoonlijke interesses zijn daarom ook erg uitgebreid. Dagelijks ben ik bezig met sporten en het geven van adviezen tijdens mijn training naar andere medesporters.

Ik heb onderhand   een breed pakket aan ervaring wat ik graag met jullie wil delen!!

Graag zou ik jullie willen laten voelen hoe lekker sporten in combinatie met lekker en gezond eten kan zijn. Ik deel graag mijn passie met jullie zodat ook jij je op oudere leeftijd fit en gezond voelt!

Interesse in goede voeding is bij mij op latere leeftijd gekomen en sta ik regelmatig in de keuken het domein van mijn vrouw.

Gezonde voeding!!  is de basis voor een gezond lichaam , probeer 80 % gezonde voeding binnen te krijgen en spring zo nu en dan ook eens uit de band dat is mijn inziens de ideale combinatie om gezond ouder te worden.

Wat je ook doet in het leven doe het met plezier, kijk wat je wel kunt, zoek een maatje die met je mee wilt trainen dan stimuleer je elkaar.

Ik pretendeer niet dat ik alles weet en geef dagelijks mijn ogen de kost en leer dagelijks en ik sta altijd open voor opbouwende kritiek.

vriendelijke groet,

Evert de Jong