Beter bewegen met Glucosamine !

Wie wil nou niet op oudere leeftijd genieten van zijn kleinkinderen en lekker ravotten

Het is ongeveer 16 geleden dat ik te horen kreeg dat ik 2 versleten heupen had! Nadat ik was onderzocht in de St.Maarten kliniek in Nijmegen. De St.Maarten kliniek is een van de beste! zoniet de beste! kliniek op het gebied van bewegende delen van het lichaam. Ik zou binnen niet al te lange tijd twee nieuwe heupen krijgen! Zoals jullie weten ga ik nooit over 1 nacht ijs en ben toen op onderzoek gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren om pijnloos door het leven te gaan, want op dat moment slikte ik 4x 20gr morfine verspreid over de hele dag om de pijn tegen te gaan, en geloof me ik werd daar niet vrolijk van. Hier en daar had ik mij ingelezen over Glucosamine en ben naar de drogist en apotheek gegaan om te kijken welke ik ging nemen, al snel zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik ben toen gaan googelen en kwam ook hier behoorlijk wat aanbieders tegen die allemaal beweerde het beste in huis te hebben. Tijdens mijn zoektocht kwam ik op de site van inspanningsfysioloog drs. Kris Kuiper  en was gefasineerd door zijn verhaal en suplementen en de prijs. Ik heb toen met hem gebeld, hij vertelde dat hij ook leverde aan de St.Maartenkliniek (wat ik heb gechekt en dit beaamd werd) ben ik over gegaan op dit suplement nadat ik was afgekickt van de morfine op eigen kracht. heden ten dag heb ik hier geen moment spijt van gehad en ga  pijnloos door het leven. Sinds kort ben ik  over gegaan op het suplement Kurkuma/Curcumine tot volle tevredenheid en wil jullie dit dan ook van harte aanbevelen.

Ik gebruik Artro5 en Curcumine. 

Ga naar onderstaande site en lees wat dit misschien voor jouw kan betekenen.

glucosamine.com

Succes

Voor meer info klik op de blauwe fles in dit of de andere menu’s

 

 

 

 

 

Lage prijzen zonder concessies bij glucosamine.com

‘Goedkoop is duurkoop’, luidt een bekend gezegde. Bij Glucosamine.com leveren we het bewijs dat ook het tegenovergestelde kan gelden.

Wij verkopen de allerbeste kwaliteit voedingssupplementen en toch betaal je daarvoor niet de hoofdprijs. Zonder dat wij enige concessie hoeven te doen aan de zuiverheid, dosering en herkomst van onze producten, ben je bij ons aanzienlijk goedkoper uit dan bij veel apotheken, drogisten, supermarkten en internetwinkels. Sterker nog, onze prijzen behoren tot de allerlaagste in Europa.